Rallyfest på Odderøya også i år

Rallyfest på Odderøya også i år

Publisert: 26.03.2015 I mai 2014 ble en etappe i Rally Sørland for første gang arrangert på Odderøya. Lørdag 25. april er det igjen full fart og luftige hopp når tøffe rallybiler inntar Odderøya.

Det er Kristiansand Automobilklubb som er arrangør for Rally Sørland, og de gleder seg stort til å arrangere en ny etappe på Odderøya.

- Vanligvis kjører vi etappene på smale grusveier lagt fra folk. Det at vi har fått lov til å arrangere en kort fartsetappe her på Odderøya, gjør at vi får muligheten til å vise fram sporten vår for de aller fleste. Fjorårets etappe på Odderøya ga virkelig mersmak, og vi gleder oss stort til årets arrangement, sier Rune Kittelsen i Kristiansand Automobilklubb i en kommentar til odderoya.no

Fjorårets arrangement ble ikke gjennomført helt uten utfordringer for brukere på Odderøya. Tilgjengeligheten til øya, og da spesielt muligheten for å komme inn med bil, er begrenset i perioden arrangementet pågår.

Mange koste seg på rally i fjor, og vi forventer fullt trøkk også i år.

 

- Arrangøren har bekreftet at de vil være ute med informasjon til leietaker på Odderøya på et mye tidligere tidsrom enn tilfellet var i fjor. Vi har fått noen kritiske telefoner etter fjorårets arrangement, men fra kommunens side er vi opptatt av det skjer ting i og rundt byen vår. Så lenge sikkerheten til tilskuere, utøvere og andre blir ivaretatt, er vi positive til arrangementet, sier kommunens egen arrangementskoordinator Tore Løvland.

I følge arrangøren venter de opp mot 120 påmeldte biler, så er du interessert i bilsport av topp nasjonal klasse, så vet du at Odderøya er stedet lørdag 25. april.

For spørsmål angående arrangementet, kan Aleksander Nyhus i Best Event kontaktes på telefon 988 24 657. Det er Best Event som er ansvarlig for arrangementet på Odderøya.