Hvide seil - nye sanger om Kristiansand

Hvide seil - nye sanger om Kristiansand

Publisert: 15.05.2013 Odderøya barnehage inviterer til CD lansering og konsert under Odderøya Opnen - søndag 2. juni kl. 12:00.

Barnehagen inviterer barn – foreldre – tidligere barn og andre spennende folk, til konsert, presentasjon og salg av ny cd og sangheftet HVIDE SEIL. - Vi håper flest mulig av dere kan komme, slik at det blir en smellande flott presentasjon, sier styrer Sylvi Hjertvik.

HVIDE SEIL er et sangprosjekt som startet opp i 2009 i Odderøya barnehage.

Barnehagen har i ca 3,5 år hatt et samarbeid med tekst- og låtskriver Elin Nygård, der målet har vært å få laget sanger om Kristiansand for barn i barnehagealder. Det begynte med 3 sanger og har til slutt blitt til 8 nydelige sanger om byen vår.

Odderøya barnehage startet opp våren 2008, og har brukt dette for å finne en god plattform å bygge sin identitet på. At de satset på sang og musikk har vært et godt valg! Prosjektet «Hvide seil» har ikke bare blitt levende historie, men også en kilde til språklig utvikling og til daglig glede i samværet med barna på Odderøya.

Nå kan de dele sangene med heile byen, og det gleder de seg til!

Odderøya Barnehage håper mange barn i byens barnehager og skoler vil bli like glade i sangene som de er, slik at det kan bli et felleseie for barn i Kristiansand.

Tekst og melodi: ELIN NYGÅRD

Forsideillustrasjon: Anna Berthelsen