Ny verdensstjerne inntar Odderøya

Ny verdensstjerne inntar Odderøya

Publisert: 19.06.2014 Lørdag 12. juli sørger Trond Åge Nyhus og resten av gjengen i Odderøya Live for at vi nok en gang får stifte bekjentskap med en verdensstjerne her i byen vår. Legenden Bob Dylan går nemlig på scenen i Amfiet denne dagen.

Ikke mange ukene etter at Steven Tylor og Aerosmith gikk av scenen samme plass, er det altså klart for to nye fantastisk festivaldager på Odderøya. Det hele starter fredag 11. juli med Maria Mena, Morten Harket og boybandet Backstreet Boys. Lørdag 12. juli er det altså Bob Dylan sin tur, men før han entrer scenen vil Jonas Alaska og Anne Grete Preus ha gjennomført sine konserter.

- Det er liten tvil om at årets Odderøya Live følger opp tidligere år på en flott måte, sier Tore Løvland, Kristiansand kommunes arrangementskoordinator.

- Konkurransen om å få de store artistene til sin festival er knallhard, og det er imponerende den jobben Nyhus og resten av Odderøya Live gjengen legger ned for at vi skal få oppleve disse store verdenskjente artistene år etter år. Med avisoppslaget i Fædrelandsvennen etter Aerosmith-konserten friskt i minne, så er det ikke annet å gjøre enn å oppfordre alle som synes det er flott at vi får muligheten til å se disse artistene på nært hold, om å kjøpe billett disse to dagene, avslutter Løvland.