Kunstinstallasjonen 'Slowtime'

Kunstinstallasjonen "Slowtime"

Publisert: 22.04.2014 Anna Berthelsen har tatt initiativ til å skape en kunstinstallasjon basert på fluktstoler. Med seg har hun flere andre aktører fra Kristiansand som alle bidrar med hver sin stol med ulikt uttrykk. Det kan bli en spennende dynamikk når disse skal settes sammen.

Tanken bak denne installasjonen er et budskap om å gire ned og ta livet litt mer med ro. Slow-temaet er ofte med i Anna Berthelsens kunstproduksjon. Anna selv er kanskje en av de mest aktive og utadvendte kunstnerne på Odderøya. Hun har skapt mange utsmykkinger og installasjoner etterhvert. Flere av dem er å se rundt omkring på Odderøya.

Så kom og bli med! Slå deg ned i gresset ved siden av stolene. Samtale, se, sanse, bli inspirert og bli gjerne med på å forme publikums-sol-stolen!

Anna Berthelsen har invitert flere kollegaer og 60 barn fra Odderøya Barnehage til å bidra til installasjonen. Mange hender skal med andre ord være med å forme stolene. Hvor mange det blir, gjenstår å se. Anna mener at minst 90 par hender deltar.

Stolene skal vises og nytes av publikum under Odderøya Open, helgen da mange kulturaktører på øya åpner dørene og ønsker besøkende velkommen inn. Stolene blir plassert på gressplenen før du svinger opp mot toppen av øya - et fint sted for en pust i bakken.