BOK-BUNKER  et relasjonelt bokverk i 2 etasjer

BOK-BUNKER et relasjonelt bokverk i 2 etasjer

Publisert: 17.04.2014 Et spennende kunstprosjekt basert på relasjoner, bøker og bunkers vil bli lansert under Odderøya Open siste helgen i April, og vi vil gjerne ha ditt bidrag.

Vi gleder oss til å invitere dere inn i et kunstprosjekt som startet med bøker som er donert av Antikvariat Sør og en idé om å skape et bok-verk. Nærheten til spennende bygg her på Odderøya førte til at verket ble stedsspesifikt og knyttet til en bunker på toppen av Odderøya.

Her kan du komme og oppleve historier i bøker og vegger, låne bøker, levere bøker, lytte, lese, utveksle tanker og skape nye fortellinger. For å gjøre dette til et trivelig sted, tar vi gjerne i mot bidrag fra de som har noe å avse:

- vi tar i mot hyller, krakker, småbord og andre møbler 
- gjerne også hyggelige leselamper, puter og pledd
- og, ikke minst, bøker av alle slag! 

Bidrag i forkant av åpningen kan leveres Studio 102 / ta kontakt på 41 67 41 75. Etter åpningen leveres og plasseres bøker direkte i hyllene i Bok-Bunkeren. 

Odderøya Open blir åpningshelg for BOK-BUNKER som skal være åpen og tilgjengelig for besøkende fra 26/4 kl.12. Søndag 27/4 kl. 17.00 vil vi avrunde arrangementet Odderøya Open og samtidig markere at Bok-Bunkeren vil bli åpen og tilgjengelig for publikum utover sommeren. Da byr vi på en liten konsertopplevelse av Terje Dragseth m/ I Sing My Body Electric. Vi ønsker alle HJERTELIG VELKOMMEN!