Atelier kunst 4 you

Atelier kunst 4 you

Publisert: 06.12.2017 Møt fargerike Torill.

I bygg 56, Odderøyveien 80 finner du det koselige atelieret "Kunst 4 you".

Her har Torill Østerhus hatt tilholdssted i ca 3 år, og hun tilbyr bilder i alle prisklasser.  Torill har i flere år vært elev ved Holbæk Kunsthøgskole,hvor hun hatt den anerkjente danske kunstner Thomas Friisholm som mentor.   Han har berømt hennes ferdigheter over mange år og gir uttrykk for en stor tillitserklæring i at hun tidligere i 2017 fikk antatt 7 av sine bilder på ustillingen "Globalisering og interkulturett dialog" som ble avholdt ved Beijing museum of Contermporary Art i Beijing, Kina. 

Maleriene er i hovedsak inspirert av det som skjer rundt henne, tanker, følelser og energi gir en ny opplevelse hver gang hun setter pensel på lerret.   Hun er glad i å bruke eksplosive farger som er en kombinasjon av det feminine i henne, det eksotiske og det opprinnelige nære og fjerne. Den abstrakte kunstformen leder Torill ofte inn i åndelig motiver, man kan også bli noe preget av kubisme, men felles for alle maleriene er at de er en del av henne.

Møt Torill og hennes flotte malerier hver lørdag og søndag kl 12-16, i bygg 56 Odderøyveien 80.

8450ede028b8fe7e725825df6c76a8eb.jpg

 

Forsidebildet er ett av syv bilder som ble valgt ut til utstillingen i Beijing "Forventning".  Under ser du bildet "Lys på den andre siden" som også ble utstilt i Beijing.

1lys-pa-den-andre-siden---osterhus