Årets Live-opplevelse

Årets Live-opplevelse

Publisert: 04.07.2013 Forventning i forkant – gode sommeropplevelser og den riktige festivalstemningen når det står på – gode minner å ta vare på etterpå. Odderøya Live er de som gidder å stå på hodet flere dager for å gi oss opplevelsen.

Odderøya er for alle. For de godt voksne på tur til vaflene på Søndre Batteri, for små barn som får utfolde seg i museumshavna, for alle som liker kunst og sceneopplevelser. Ungdom liker også mye av dette, men Odderøya Live gjør noe ekstra for ungdom – de gir dem en skikkelig sommer-giga-konsert-sosial-begivenhet. Noe de aldri vil glemme.

Vi som er noen få år eldre kan filosofere over hvordan ungdomstiden ville vært uten Quart - med Depech Mode, Nick Cave, Coldplay og Bowie? Lett å tenke at vi unner ungdommen det samme. Konsertene med David Guetta og Avici Lørdag 6. juli vil det trolig gå gjeter om i lang tid – det vil være om å gjøre å ha fått det med seg! Årets Odderøya Live har særlig 11. og 12. juni også artister som favner bredt, og dette borger for at ungdom i litt videre forstand vil kjøpe dagspass og kose seg på festival.

Odderoya.no, som er ei ny nettside for alt som skjer på Odderøya, har tenkt mye på hvordan vi skal dekke Odderøya live – ikke noe poeng å gjøre det samme som hverken lokal eller nasjonal presse, så vi landet på at vi deler utvalgte glimt av stemningen – i Odderøyasammenheng er dette nemlig noe helt spesielt. Vi sees på Lørdag!

 

Forberedelser

Ei av Odderøyas perler - Bendiksbukta, like før det hele setter i gang ...

 

Fladen får en teltleir som til forveksling likner militæret på tur, men det er for servering av alle som arbeider med festivalen. I bygget i bakgrunnen, den såkalte "Quart-brakka", holder Odderøya Lives festivalsjev Trond Aage Nyhus i trådene på forberedelsene.

 

Rickard Klungland har vært med på dette før - å rigge stor scene i vannkanten i Bendixbukta.

 

Servering i idrettshallen - her er det plass til mange.

 

Nytt VIP-område - denne gang på toppen av Karantenemuren.

 

Vaktbua forbereder seg på vorspiel og vinylkveld. Tony Higginson jobber dugnad med å male i friske farger, og hagen utenfor er rustet opp.